Novak Đoković ovako obeležava svoj poseban dan – Ove reči samo su za NJU!

Izvor: Story, 10.Jul.2018, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković ovako obeležava svoj poseban dan – Ove reči samo su za NJU!

Naš najbolji teniser, Novak Đoković, danas obeležava jedan poseban dan – dan ljubavi sa suprugom Jelenom. Naime, Novak je na Instagram profil postavio fotografiju sa svojom dragom, nastalu u britanskoj prestonici, a u opisu iste uputio joj divne reči povodom godišnjice braka. – Danas nam je četvrta godišnjica braka. Imam toliko ljubavi za moju srodnu dušu. ... The post Novak Đoković ovako obeležava svoj poseban dan – Ove reči samo su za NJU! appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Novak i Jelena proslavili četiri godine braka i poslali jedno drugom emotivne poruke

Izvor: Prva.rs, 11.Jul.2018, 07:23

Novak i Jelena Đoković četvrtu godišnjicu braka proslavljaju u Londonu gde Novak učestvuje na Vimbldonu.. A u ovo vreme pre četiri godine kamere svih svetskih medija bile su na Svetom Stefanu u Crnoj Gori gde su što više pokušali da uslikaju od venčanja jednog od najboljih tenisera sveta Novaka...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.