Zlatni paž mladima iz Čačka – najbolji na 66. Majskim igrama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 14:26

"Zlatni paž" mladima iz Čačka – najbolji na 66. Majskim igrama

Predstava za mlade „Sakati Bili sa Inišmana“ glumačke radionice Kulturnog centra Čačak proglašena je najboljom predstavom omladinske selekcije na 66. Majskim igrama u Bečeju.
Žiri u sastavu Hana Selimović, glumica pozorišta Atelje 212, Sanja Marković, glumica Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Arpad Mesaroš, glumac Novosadskog pozorišta, u konkurenciji predstava za mlade, dodelio je mladim Čačanima još pet nagrada – priznanje za najbolju žensku ulogu dobile su ravnopravno Neda Pešić i Tijana Vranić, nagradu za najbolju mušku ulogu Luka Spasojević, nagrada za najbolju epizodnu ulogu pripala je Anđeliji Obrenović, dok je i nagrada za najbolju režiju na festivalu takođe otišla u Čačak, Dušanu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.