RAFA NA ROLAN GAROSU? Želja postoje, ali Nadal tvrdi da je ovo uslov da bi zaigrao

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 23:15

RAFA NA ROLAN GAROSU? Želja postoje, ali Nadal tvrdi da je ovo uslov da bi zaigrao

Otkazao je i učešće u Madridu.

Toni Nadal, stric i bivši trener Rafaela Nadala, uveren je da on i dalje ima šanse da nastupi na Rolan Garosu i osvoji ga.

- Razgovarao sam sa njim u subotu. Vratiće se jedino ako je u dobroj kondiciji, na sto odsto. U suprotnom, zna da neće biti dobro za njega. Australijan open je igrao a da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio na vrhuncu. Mislim da mu je želja da ima dobar osećaj dok igra - naglasio je Toni u razgovoru za Radio Monte Karlo.

- Rekao je da želi da dođe na Rolan Garos sa gomilom samopouzdanja i u dobroj kondiciji. Za sada, moraćemo da sačekamo. Ipak, i dalje mu je u glavi to da pokuša da tamo pobedi još jednom - rekao je Rafin stric i bivši trener Toni Nadal, a iz svega se može zaključiti da su male šanse da ga vidimo u Parizu.

Inače, Rafaela nismo videli na terenu puna tri meseca, od Australijan opena.

Neće ga biti ni naredne nedelje u Madridu, a ako propusti sezonu na šljaci i ne bude branio pehar u Parizu, ispašće van sto najboljih na svetskoj listi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.