Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal "počistio" Tima, za titulu protiv Vavrinke

Španski teniser Rafael Nadal izborio je plasman u finale Rolan Garosa, poslije pobjede nad Austrijancem Dominikom Timom 6:3, 6:4, 6:0.

Nadal je i protiv šestog igrača svijeta pokazao da se nalazi u sjajnoj formi, a do petog trjumfa nad Timom došao je tek za nešto više od dva sata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

On će se u finalu boriti za 10. titulu u Parizu protiv Švajcarca Stanislasa Vavrinke, koji je ranije danas bio bolji od Endija Mareja 6:7 (6:8), 6:3, 5:7, 7:6 (7:3), 6:1.

Ukoliko Nadal slavi na Otvorenom prvenstvu Francuske postaće prvi teniser u istoriji koji je osvojio čak 10 trofeja na jednom Grand Slamu.

Nagradni fond na Rolan Garosu iznosi 16.790.000 evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nadal ulazi u istoriju tenisa, Vavrinka je to već uradio! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jun.2017

Veliko finale Rolan Garosa doneće odgovor na glavno pitanje. Da li će španski teniser Rafael Nadal postati prvi muškarac sa 10 titula na jednom Gren Slemu...Specijalni izveštač iz Pariza, Vuk Brajović...To za sada nije uspelo nijednom teniseru, dok je kod teniserki to uradila Margaret Kort...Nadal...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.