Nadal: Novaka i Rodžera cenim, u dobrim smo odnosima

Izvor: B92, 04.Mar.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Novaka i Rodžera cenim, u dobrim smo odnosima

Drugi teniser sveta Rafael Nadal izjavio je da se bliži dan kada će članovi "velike trojke", u kojoj su pored njega Đoković i Federer, otići u penziju.

Španski teniser će biti drugi nosilac na Mastersu u Indijan Velsu, ali priznaje da sve češće misli o tome šta će biti kada okači reket o klin.

"Nadam se samo da to neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti tako brzo, mada sam ubeđen da mogu da budem srećan i bez tenisa", rekao je teniser iz Manakora.

Rafa će u Indijan Velsu pokušati da stigne do četvrte titule na takmičenju na kojem je odigrao ukupno 60 mečeva (skor 50-10). Svestan je da će mu najveći rivali, kao i do sada biti Novak Đoković i Rodžer Federer.

"Cenim ih pre svega zbog velikih zajedničkih iskustava. Imali smo odnose pune ponštovanja, kako na terenu, tako i van njega. Ovo je samo igra, pobediš, izgubiš, to je sve deo naših života", priznao je Španac.

Nadal je krajem januara u velikom finalu na Australijan Openu izgubio od Novaka Đokovića u tri seta.

"Dobar sam gubitnik. Naravno da me povređuje kad izgubim, ali i dalje imam tu strast i uzbuđenje. Veliki su, ne oni koji pobeđuju, već oni koji žele da pomognu drugima", zaključio je Nadal.

Žreb Mastersa u Indijan Velsu održaće se u ponoć između utorka i srede.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.