Izvor: TvojPortal.com, 30.Jan.2012, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Novak je najbolji na svetu!

Izvor: vesti online
Rafael Nadal odao je priznanje Novaku Đokoviću i tvrdi da je Nole najbolji na svetu. Vidi i pozitivne strane u porazu, a naglašava da nikad nije igrao teži meč u svojoj karijeri.



Posle skoro 6 sati bespoštedne borbe na terenu protiv srpskog tenisera, Nadal kaže da nema za čim da žali.

"Želeo sam pobedu, ali sam zadovoljan kako sam >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << igrao. Imao sam šansu protiv najboljeg tenisera na svetu u ovom trenutku. Već dugo nisam bio tako blizu pobedi protiv njega. To je pozitivno za mene, pozitivna strana ovog poraza. Ovo je dobar početak godine. Imao sam šansu za 5:2 u 5. setu, ali je imao i on kad sam ja bio na 3:4 i 30:40 u 4. To je tenis. Da mi je neko rekao pre turnira da ću izdržati ovakav meč u finalu, ne bih verovao. Imao sam problema, bilo je pitanje hoću li izdržati meč prvog kola. Odlično sam se oporavio i to je zasluga mog tima".

"Protiv Noleta se morate boriti u svakom poenu. Ni u jednom trenutku ne možete biti sigurni da imate meč pod kontrolom. Na 4:2 u 5. setu sam bio u odličnoj poziciji. Bio sam fizički spreman i dalje, imao samo pozitivnu energiju, odigrao sam odličan početak gema. Prosto je neverovatno međutim kako on reternira. Mislim da je to najbolji retern u istoriji tenisa. To je moje mišljenje. Nikad nisam igrao protiv nekog ko tako reternira. I to skoro svaki put", rekao je Nadal.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

tenisnovaknadal
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.