Misterija Alkarazove poruke na kameri: Đoković? Nadal? Ne, tajna koju krije je NEŠTO DRUGAČIJA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 18:38

Misterija Alkarazove poruke na kameri: Đoković? Nadal? Ne, tajna koju krije je NEŠTO DRUGAČIJA (FOTO)

Želi da opet položi ruke na trofej.

Španski teniser Karlos Alkaraz je bez problema pobedio Feliksa Ože Alijasima u trećem kolu turnira u Indijan Velsu. Posle meča je mnoge ostavio u rebusu zagonetnom porukom, jer je napisao na kameri "N vidimo se uskoro".

Mnogi su odmah pomislili da je u pitanju poruka Novaku Đokoviću, drugi su bili mišljenja da je poruka za Nadala, a neki su čak povezali i sa Sinerom.

Alkaraz je nastavio i na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da piše poruke samo sa slovom "N" i emotikonima, gde očima najavljuje nešto.

Carlos Alcaraz signs the camera after beating Aliassime at Indian Wells:

“N. See you soon!” pic.twitter.com/MuhArJOTcF

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) March 10, 2024

Rešenje misterije moglo bi da bude ako se setimo ovog istog turnira od pre godinu dana.

Alkaraz je prošle sezone osvojio pehar, koji kada pogledate, deluje kao slovo N.

Može se reći da je to onda poruka svim rivalima, prvom nosiocu Novaku Đokoviću, onda Janiku Sineru, Danilu Medvedevu i svim ostalima koji su glavni kandidati za trofej.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.