Marej: Đoković i Nadal imaju sreću što treniraju sa mnom

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej: Đoković i Nadal imaju sreću što treniraju sa mnom

Britanac Endi Marej u odličnoj formi dočekuje drugi Gren slem turnir u sezoni.

Iako šljaka nije podloga na kojoj je pružao najbolje partije, Marej u Pariz dolazi posle osvajanja titule u Rimu i odličnih izdanja u Madridu.

Evidentan je njegov napredak na zemljanoj podlozi i s pravom je jedan od favorita na Rolan Garosu. Naravno, uz Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, koji ima devet trofeja iz "grada >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << svetlosti".

"Nadal i Đoković mogu da budu srećni što treniraju svaki dan sa mnom", rekao je raspoloženi Marej, koji je u petak radio sa Špancem.

"Mislim da može mnogo da se nauči od drugih igrača kada se sa njima trenira, naročito pred velike turnire ili na početku godine".

Danas je u Parizu održan žreb, a Novak bi sa Nadalom mogao da se sastane u polufinalu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.