Izvor: Sportal.rs, 09.Maj.2024, 08:22

"Bajern se žalio na suđenje?" Ančeloti žestoko odgovorio Tuhelu: I mi ćemo

Real Madrid je ponovo zasijao na evropskoj fudbalskoj sceni, ostvarivši epsku pobedu nad Bajern Minhenom od 2:1 u polufinalu Lige šampiona. Ključni trenutak utakmice dogodio se u nadoknadi vremena kada je gol Matije De Ligta poništen zbog ofsajda, što je izazvalo burne reakcije u taboru Bavaraca, na koje je sada odgovorio i Karlo Ančeloti.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

U Nemačkoj pričaju o „skandalu“ u susretu Reala i Bajerna

Izvor: Danas, 09.Maj.2024

Trenutak koji je u 104. minutu utakmice Real Madrid - Bajern Minhen u revanšu polufinala Lige šampiona izazvao polemiku na terenu stadiona "Santijago Bernabeu", dobio je odjek i u nemačkim medijima koji žale što je glavni sudija Poljak Šimon Marčinjak poništio gol De Lihta zbog ofsajda na zahtev...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.