Klinč Nadala i Đokovića

Izvor: Danas, 09.Nov.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinč Nadala i Đokovića

Došao je trenutak za svođenje računa u teniskoj sezoni 2019, a od učinka Španca Rafaela Nadala i Srbina Novaka Đokovića na zaključnom turniru u Londonu (10-17. novembar), s još šest učesnika iz Top 8 , zavisi da li će prvi ostati najbolji u muškom singlu ili će drugi to opet postati posle samo dve nedelje provedenih na drugom mestu ATP liste. Članak Klinč Nadala i Đokovića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blokada računa zatvara školu?

Izvor: Danas, 09.Nov.2019

Zaposleni u OŠ "Servo Mihalj" u naselju Mužlja kod Zrenjanina mogli bi sledeće nedelje da potpuno obustave rad, jer ni posle više apela nadležnima da se odblokira račun ove škole nema odgovora iz Ministarstva prosvete. Članak Blokada računa zatvara školu? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.