Marka: Radomire, volim te

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2020, 08:57

"Marka": Radomire, volim te

Ugledni španski sportski list "Marka" je današnju naslovnu stranu posvetio preminulom srpskom treneru Radomiru Antiću.

Radomir Antić preminuo je u ponedeljak popodne u Madridu u 72. godini života, a "Marka" tim povodom na naslovnoj strani napisala "Radomire, volimo te".

"Trener koji je vodio Atletiko do duple krune (1996) preminuo je u Madridu. Jedinstveni stručnjak, koji je predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tri najveća kluba La Lige", stoji u podnaslovu uz fotografiju Antića sa uzdignutim rukama iz zlatnog vremena "jorgandžija".

Naglašava se da je Antić bio unikatan, pošto je jedini trener koji je trenirao Real, Atletiko i Barselonu.

Tu je i člana Hose Luisa Hurtada sa naslovom "Gospodin fudbal".

Pored "Marke2, i ostali mediji u Španiji (što štampani, što elektronski) dali su značajnu pažnju odlasku velikog srpskog trenera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.