Partizan se oprostio od Radomira Antića, nije moglo emotivnije!

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2020, 20:33

Partizan se oprostio od Radomira Antića, nije moglo emotivnije!

"Crno-beli" u žalosti...

Tužne vesti su stigle iz Španije, preminuo je nekadašnji fudbaler i proslavljeni trener Radomir Antić.

Od svog bivšeg igrača i trenera oprostio se i Partizan veoma emotivnom porukom na društvenim mrežama.

"Više nemamo reči koje mogu opisati naše boli.. Samo brojimo i nadamo se da će stati... Posle duge i teške bolesti izgubili smo našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Radomira Antića! Neka ti je večna slava! Tvoj FK Partizan", stoji u saopštenju "crno-belih".

Antić je veliki deo igračke karijere proveo u Partizanu za koji je igrao punih osam godina, dok je tri godine bio pomoćni trener.

Zaista tužan dan ne samo za srpski, već i za svetski fudbal...

Više nemamo reči koje mogu opisati naše boli.. Samo brojimo i nadamo se da će stati... Posle duge i teške bolesti izgubili smo našeg Radomira Antića!

Neka ti je večna slava!

Tvoj FK Partizan! pic.twitter.com/JUhnDfuw2P

— FK Partizan (@FKPartizanBG) 06. април 2020.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZGUBILI SMO NAŠEG RADETA: Partizan se potresnom porukom oprostio od Antića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020

Odigrao 181. utakmicu u crno-belom dresu...Vest da je preminuo nekadašnji selektor reprezentacije Srbije, Radmir Antić, potresla je čitavu Srbiju. Bivši igrač Partizana i legendarni trener velikana kakvi su Real Madrid, Atletiko Madrid i Barselona napustio nas je u 72. godini života posle teške...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Partizanov pozdrav Antiću: Njegovom smrću – ljubav ta ne prestaje!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2020

Ređaju se veliki klubovi koji se ove večeri opraštaju od Radomira Antića, a logično, to je učinio i beogradski Partizan čiji je Antić bio igrač. Radomir je u karijeri nastupao za Slobodu iz Užica, Partizan, Fenerbahče, Real Saragosu i Luton, a dres crno-belih je nosio od 1968. godine do 1976....

Nastavak na MozzartSport.com...

VELIKI ČOVEK I LEGENDA PARTIZANA: Direktor crno-belih se dirljivim rečima oprostio od Radomira Antića

Izvor: Kurir, 06.Apr.2020

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan rekao je, povodom smrti Radomira Antića, da je on bio veliki čovek i legenda crno-belih.

Nastavak na Kurir...

Pantelić za B92.net: Mister, bio si jedinstven velikan – neka ti je večna slava

Izvor: B92, 07.Apr.2020, 08:01

Nekadašnji srpski fudbaler Marko Pantelić za B92.net emotivnom porukom oprostio se od Radomira Antića...Aktuelnog potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije zatekla je tužna vest o smrti Antića u 72. godini...Pantelić je odgovorio na naš poziv..."Bio je jedinstven. Velikan našeg, ali i svetskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.