Priprema se utakmica u čast Radomira Antića, ovo je plan!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 21:10

Priprema se utakmica u čast Radomira Antića, ovo je plan!

Inicijativa je pokrenuta, realizacija čim prođe pandemija koronavirusa.

Početak ove sedmice obeležila je tužna vest iz Madrida, da je preminuo naš proslavljeni trener Radomir Antić.

Dug je spisak onih koji su želeli da upute poslednji pozdrav popularnom Antari, što u Srbiji, što u Španiji, gde je imao vrhunac trenerske karijere, vodeći sa klupe Barselonu, Real Madrid i Atletiko Madrid, sa kojim je imao i najviše uspeha.

Ali, neće se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tome završiti.

Kada prođe pandemija koronavirusa koja je, između ostalog, zaustavila i sva najvažnija sportska takmičenja širom sveta, u čast Radomira Antića biće odigrana i najmanje jedna memorijalna utakmica.

Inicijativa je potekla od Veljka Paunovića, Milinka Pantića i Đorđa Tomića, a kakav je konkretni plan za realizaciju ove ideje objasnio je Paunović u razgovoru za ''Novosti''.

''Pokrenuli smo priču Milinko Pantić, Đorđe Tomić i ja, želimo da organizujemo meč u znak sećanja na Antaru. Prvo u Srbiji, kasnije ako bude prilike i u Španiji.







Plan je da u jednom timu budemo mi koje je trenirao u svim klubovima, a u drugom fudbaleri iz generacije koju je odveo na Svetsko prvenstvo'', istakao je Paunović i ujedno uputio poziv svim zainteresovanim fudbalerima da mu se jave.

Ne sumnjamo da će veliki broj igrača prihvatiti ovu ideju i da će to biti pravi spektakl. Antić je to zaslužio...

-
Pogledaj vesti o: Radomir Antić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.