Najatraktivniji smer u Srednjoj medicinskoj školi u Subotici medicinska sestra-tehničar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 11:12

Najatraktivniji smer u Srednjoj medicinskoj školi u Subotici medicinska sestra-tehničar

Srednja medicinska škola u Subotici danas je obeležila svoj dan. To je ujedno bila prilika da budućim srednjoškolcima predstave smerove koje ova obrazovna ustanova nudi u narednoj školskoj godini. I dalje je najatraktivniji smer medicinska sestra-tehničar.
Naredne školske godine Srednja medicinska škola otvara šest odeljenja, tri na srpskom, dva na mađarskom i jedan na hrvatskom nastavnom jeziku. I dalje je za buduće srednjoškolce, koji su odabrali medicinsku struku, najatraktivniji i najtraženiji smer - smer medicinska sestra-tehničar.
"Znamo svi da su nam medicinske sestre neophodne, kao i stomatološke sestre, tehničari i farmaceuti. Takođe, tu postoji i ta mogućnost, koja je mladima danas, nažalost,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.