Vučić razgovarao sa Kukanom i Flekenštajnom o političkoj atmosferi

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić razgovarao sa Kukanom i Flekenštajnom o političkoj atmosferi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijom Evropskog parlamenta, koju predstavljaju Eduard Kukan i Knut Flekenštajn Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijom Evropskog parlamenta, koju predstavljaju Eduard Kukan i Knut Flekenštajn, sa kojima je razgovarao o političkoj atmosferi i konkretnim pitanjima u cilju omogućavanja dijaloga parlamentarnih stranaka.Predsedavajući Odbora za spoljne poslove Dejvid Mekalister je, tokom poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << susreta sa Vučićem, najavio dolazak delegacije u okviru istraživačke misije EP o jačanju parlamentarnog dijaloga u Narodnoj skupštini, navedeno je u saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika republike.PROČITAJTE JOŠ: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA "NOVOSTI": Iz kneževih dela zasijala je naša SrbijaKukan i Flekenštajn su juče u Skupštini Srbije razgovarali sa predstavnicima poslaničkih grupa.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavnici EP: Imali smo iskrene razgovore sa političkim akterima u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2019

Predstavnici delegacije Evropskog parlamenta Eduard Kukan i Knut Flekenštajn saopštili su danas da su imali iskrenu razmenu stavova na sastancima u Srbiji sa svim političkim akterima iz stranaka vladajuće većine i opozicionih partija, što im je omogućilo da bolje razumeju izazove i podele na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srpska opozicija odlučuje o bojkotu i ponudi EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Avg.2019

Predsednik Odbora Evropskog parlamenta za spoljne poslove Dejvid Mekalister rekao je u Beogradu da je Skupština mesto dijaloga i da bojkot slabi institucije sistema.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.