Vučić objavio novogodišnju čestitku svog sina: Dragi tata... FOTO

Izvor: B92, 28.Dec.2023, 09:09

Vučić objavio novogodišnju čestitku svog sina: "Dragi tata..." FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži Instagram novogodišnju čestitku koju mu je poklonio sin Vukan.

"Dragi tata, želim da igramo fudbal svaki dan cele godine. Srećna Nova godina! Volim te, Vukan," stoji u čestitki.

Vučić je u opisu objave napisao da su mu neki poželeli nove pobede, uspehe, sreću, ali da će dati sve od sebe da Vukanu ispuni želju.

"Tatina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sreća. Neki su mi poželeli nove pobede, neki uspehe, sreću, ali moj šestogodisnji Vukan bi hteo da svakoga dana igramo fudbal. Daću sve od sebe da mu, u velikoj meri, ispunim želju u 2024. godini," navedeno je u objavi na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić objavio novogodišnju čestitku svog sina: "Dragi tata..." (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 28.Dec.2023

Vučić je u opisu objave napisao da su mu neki poželeli nove pobede, uspehe, sreću, ali da će dati sve od sebe da Vukanu ispuni želju.

Nastavak na 24sedam.rs...

Vučić objavio novogodišnju čestitku svog sina: “Dragi tata…”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Dec.2023

BEOGRAD – Vučić je u opisu objave napisao da su mu neki poželeli nove pobede, uspehe, sreću, ali da će dati sve od sebe da Vukanu ispuni želju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži Instagram novogodišnju čestitku koju mu je poklonio sin Vukan. “Dragi tata,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Šestogodišnji sin predsjednika Srbije ima jednu želju (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2023

​Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, na svom instagram profilu objavio je želju njegovog šestogodišnjeg sina povodom novogodišnjih praznika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.