Jovanović: Mogu bez Vučića, ne želim fotelju

Izvor: Večernje novosti, 19.Nov.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Mogu bez Vučića, ne želim fotelju

ALEKSANDAR Vučić može bez mene, mogu i ja bez njega. Ali ni sa 600 odsto on nigde neće stići, ako ne shvati da mora potpuno promeniti političke osnove Srbije i to pre svega tako što će otvoriti prostor za rad svima onima koji su sposobni, a koji su danas žrtve nesposobnih koji nam odlučuju o životima. Ovako Čedomir Jovanović, lider LDP, odgovara za „Novosti“ na pitanje da li se iza njegovih pohvala na račun premijera i inicijative da se oformi nova vlada bez partijskih kvota, krije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ponuda liberala Vučiću da postanu deo vladajuće koalicije. Jovanović poručuje da traži podršku za ideje koje su mnogo značajnije od mesta na kojem će se sutra naći LDP. - LDP-u je potrebna podrška građana, a ne Vučića ili jalovih opozicionara. Svaki sekund odlaganja od marta do novembra potvrdio je ispravnost naše politike, i kao što me nije interesovalo šta su mislili o nama dok smo govorili o Kosovu, Hagu, drugačijem odnosu prema regionu, 12. martu, Tadiću, Koštunici, NIS-u..., ne interesuju me ni rekacije prepune mržnje, malicioznosti i poražavajuće gluposti koju ljudi u našoj zemlji ne zaslužuju posle ludila koje smo doživeli u prethodnih 25 godina. O tome da li ovakav zaokret u LDP znači da je u potpunosti odustao od saradnje sa drugim opozicionim strankama i ujedinjenja u zajednički opozicioni blok, Jovanović kaže: - Nije nam mesto u vlasti koja je nemoćna i nespremna da menja sve ono što je unutar nje loše, zbog čega koja je najodgovornija za nastavak krize u kojoj se zemlja nalazi. Sa druge strane, ne vidim LDP ni među onima koji se danas nalaze u opoziciji, vođeni sebičnom logikom „što gore - to bolje“.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Mogu bez Vučića, ne želim fotelju

Izvor: Blic, 19.Nov.2014

Smatram da nam nije mesto u vlasti koja je nemoćna i nespremna da menja sve ono što je unutar nje loše, zbog čega koja je najodgovornija za nastavak krize u kojoj se zemlja nalazi. Sa druge strane, ne vidim LDP ni među onima koji se danas nalaze u opoziciji, vođeni sebičnom logikom „što gore...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.