ČOVEK JE USPEO NEMOGUĆE: Sakrio se kod točkova aviona i preživeo dvosatni let iz Gvatemale do Majamija! Evo kako izgleda! VIDEO

Izvor: Kurir, 28.Nov.2021, 12:59

ČOVEK JE USPEO NEMOGUĆE: Sakrio se kod točkova aviona i preživeo dvosatni let iz Gvatemale do Majamija! Evo kako izgleda! VIDEO

Slepi putnik koji se sakrio u podvoz aviona Ameriken Erlajnza preživeo je let iz rodne Gvatemale do Majamija, gde je predat službenicima za imigraciju i odveden u bolnicu na procenu, piše Gardijan.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Slijepi putnik preživio let iz Gvatemale do Miamija sakriven u podvozju aviona

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2021

MIAMI - Slijepi putnik koji se sakrio u podvozju aviona American Airlinesa preživio je let iz rodne Gvatemale do Miamija, gdje je predan imigracijskim službenicima i odvezen u bolnicu radi evaluacije, piše Guardian.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.