Zlatni dečak - Partizan:Zvezda 3:1, glasajte, Real Madrid bi mogao da napravi tim od ovih mladih zvezda!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 11:34

Zlatni dečak - Partizan:Zvezda 3:1, glasajte, Real Madrid bi mogao da napravi tim od ovih mladih zvezda!

Otvoreno glasanje za najboljeg mladog igrača Evrope,

Otvoreno je glasanje i videćemo ko će naslediti Žoao Feliksa, tradicionalno "Tutosport" dodeljuje nagradu za najboljeg mladog igrača Evrope.

Sada je već postalo tradicija, prvi laureat je bio 2003. Rafa Van der Vart. Uslov je da su igrači mlađi od 21 godine, da igraju u prvoj ligi, a naravno nas uvek najviše zanimaju Srbi, odnosno fudbaleri iz Srbije koji su često na ovim listama.

Sada ih je četvorica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Iz Zvezde tu je Željko Gavrić, mladi reprezentativac koji je bio u Grafičaru na pozajmici prošle sezone, ove odigrao 20 utakmica za šampiona Srbije.

Takođe, od naših, trojica bivših igrača Partizana su u konkurenciji. Biseri iz crno-bele fabrike, doduše Strahinja Pavlović će odigrati još dva meča za klub, ali je već prodam Monaku.

Svetozar Marković je već prodat Olimpijakosu, a "Pirejci" su ga poslali u Larisu na pozajmicu, dok je naravno, među igračima i za sada ima dosta glasova, Dušan Vlahović, napadač Fiorentine još jedan nekadašnji fudbaler Partizana.

Zanimljivo, na listi su četvorica mladih igrača Reala, Vinisijus, Kubo, Renije i Rodrigo, Japanac je na pozajmici, ali tu su i fudbaleri koji su na meti Madriđana i neki bi mogli već ovog leta poput Ferana Toresa da se presele na "Bernabeu". Tu je i Kamavinga oko koga Real pregovara sa Renom, kao i Haland koji bi u budućnosti mogao da bude nova "devetka" Los Blankosa.

On ima verovatno i najveće šanse, za sada i najviše glasova...

Glasajte ovde...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.