Vujošević: Banvit je apsolutni favorit, ali to nas neće blokirati

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Banvit je apsolutni favorit, ali to nas neće blokirati

Trener Partizana Nis Duško Vujošević pohvalio je ekipu Banvita pred duel dva tima u Turskoj u sedmom kolu Evrokupa. Crno-beli do sada imaju samo jednu ponedu u pet poraza i poslednji su na tabeli grupe E, dok je Banvit drugi sa pet pobeda i jednim porazom. Turski tim je u prvom meču bio bolji od srpskog šampiona rezultatom 77:61.

- Banvit je kvalitetan protivnik. Atipična je ekipa za to područje, koja se godinama drži svog sistema i rada. Imaju našeg trenera Zorana Lukića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << koji je nastavio sa takvim načinom rada. Već nekoliko sezona imaju u ekipi iste strance, što govori o kakvim se ličnostima radi – rekao je trener Partizana i dodao da turski tim poseduje kako timski tako i individualni kvalitet.

- U Beogradu su pokazali da poseduju kvalitet.  Mi idemo da pružimo maksimum i to je naš jedini imperativ. U fazi smo podizanja forme, imamo još slabosti u igri, ali radimo na tome. Banvit je apsolutni favorit, ali to nas neće blokirati nego obavezati da damo najbolje od sebe.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.