Vujasinović: Mnogo se ulagalo, sada smo u ciklusu preživljavanja i vraćanja dugova

Izvor: Blic, 03.Jun.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinović: Mnogo se ulagalo, sada smo u ciklusu preživljavanja i vraćanja dugova

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je posle poraza od Barselonete (11:10) u borbi za treće mesto na Fajnal-foru Lige šampiona kako misli da je sezone pozitivna i da ih čeka teška borba za preživljavanje naredne sezone.

"Imali smo želju da osvojimo treće mesto, ali nismo imali dovoljno energije. Barseloneta se mnogo bolje pripremila i to se videlo. Žao mi je što smo završili četvrti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogli smo malo bolje, ali šta je, tu je. Mislim da je sezona pozitivna za sve i za klub. Imamo svetlu budućnost i treba nam koja godina da bi se stvrorio tim koji želimo", rekao je Vujasinović.

Trener Partizana dotakao se i problema koji pritiskaju trofejni klub nakon poraza od Barselonete u borbi za bronzanu medalju Lige šampiona.

"Sve ide na cikluse: Partizan je stvorio tim koji je išao na osvajanje Lige šampiona tri, četiri godine i to je koštalo mnogo i ostalo je mnogo dugova. Sada se ušlo u taj ciklus preživljavanja i vraćanja dugova i biće jako teško izboriti se sa tim. Imamo letnji prelazni rok i 70 odsto igrača ističe ugovor, a najmlađi ostaju. Biće velika borba napraviti tim koji može da konkuriše ekipama kao što su Barseloneta, Jug i ostali naredne sezone", smatra Vujasinović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.