Veselo - Ovako Nišlije slave pobedu i drugo mesto! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselo - Ovako Nišlije slave pobedu i drugo mesto! (video)

Trijumfom nad kruševačkim Napretkom fudbaleri Radničkog iz Niša stavili su tačku na jesenji deo sezone.

Godinama je Radnički iz Niša tavorio po nižim ligama, a prethodnih sezona nije igrao tako značajnu ulogu u eliti.

Sve se promenilo tokom 2018. godine u kojoj je izboren izlazak na evropsku scenu, da bi na kraju jesenjeg dela tekuće sezone ekipa stigla do druge pozicije na tabeli.

Današnjim trijumfom u "El Klasiku" Radnički je uvećao prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u odnosu na Partizan i Čukarički, a ostao je na 9 bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.

Tim Nenada Lalatovića slavio je u Kruševcu sa 1:2 pa je u skladu sa konačnim ishodom utakmice na Tviter nalogu Radničkog osvanula zanimljiva objava.

Proguglajte malo, videćete koji izvođač ima pesmu sa stihovima koji su citirani u pomenutoj objavi, ako već na osnovu gif-a ne vidite o kome se radi.

1⃣, 2⃣ obori ih igra ta...#Radnički #Niš #SuperLiga pic.twitter.com/LzxQT9JpA1

— FK Radnički Niš (@RadnickiNis) 17. децембар 2018.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.