Bundesliga - Frankfurt na srpski pogon, Kostić razbio Leverkuzen!Bajer! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Frankfurt na srpski pogon, Kostić razbio Leverkuzen!Bajer! (video)

Borba za plasman u Ligu šampiona u punom jeku.

U poslednjoj utakmici 15. kola nemačke Bundeslige, fudbaler Ajntrahta ostvarili su novu pobedu u Frankfurtu pošto su savladali Bajer iz Leverkuzena rezultatom 2:1

Prvi do pogotka stigli su gosti pošto je Belarabi postigao gol u 19. minutu, ali je on poništen zbog ofsajda.

Devet minuta kasnije, usledila je kazna pošto je Deni da Kosta na asistenciju Filipa Kostića postigao vodeći pogodak na ovom meču.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Svoju sjajnu partiju u Frankfurtu Kostić je nakon asistencije zaokružio i golom u 57. minutu, a taj pogodak možete pogledati OVDE.

Karim Belarabi je osam minuta kasnije ipak postigao važeći pogodak, ali gosti iz Leverkuzena nisu mogli spreče poraz od Ajntrahta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIN NOSIO AJNTRAHT DO POBEDE: Kostić JUNAK trijumfa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018

Kada ne ide Jovića ....Ajntraht je sa 2:1 slavio protiv Bajera iz Leverkuzena uz gol i asistenciju srpskog reprezntativca Filipa Kostića i tako zabeležio osmu pobedu u sezoni i presekao dva vezana poraza u ligi...Poveo je Ajntraht preko Danija da Koste koji je odlično iskoristio dodavanje Filipa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.