Vermezović: Želimo da ostanemo u vrhu, pa da u duelu sa Zvezdom vidimo ko je bolji

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Želimo da ostanemo u vrhu, pa da u duelu sa Zvezdom vidimo ko je bolji

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da želi da njegov tim zabeleži pobedu protiv Javora i u vrhu tabele dočeka večiti derbi protiv Crvene zvezde.

"Odigrali smo dobru utakmicu u Kazanju, stekli neophodno iskustvo i nadam se da sa takvom psihologijom ulazimo u meč sa Javorom. Želimo da ostanemo u vrhu tabele i da sa tom minimalnom prednošću Zvezde dočekamo derbi i u direktnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << duelu vidimo ko je bolji", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare.

On je dodao da nema povređenih fudbalera i da veruje da će se tim brzo prebaciti na domaći kolosek, posle poraza (2:0) od Rubina u Ligi Evrope.

"Ovo je vrlo važna utakmica za nas pošto dolazi uoči dvonedeljne pauze. Javor je svakako nezgodan protivnik, pre par dana su izgubili od Crvene zvezde i videćemo sa kakvom će psihologijom ući u utakmicu sa nama", rekao je Vermezović.

Utakmica osmog kola Superlige Srbije Partizan - Javor igra se u nedelju od 17 sati, a sav prihod od prodatih ulaznica za meč sa Javorom biće uplaćen kao pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Crno-beli su proslavili klupsku slavu, začeće svetog Jovana Preteče i Krstitelja Gospodnjeg. U prostorijama fudbalskog kluba održan je obred sečenja slavskog kolača, koji je učinio Prota Dragan Terzić iz crkve Svetog Arhangela Gavrila u prisustvu svih zaposlenih u klubu.

Povezane vesti: Grant: U Čelsiju sam imao devet pobeda u nizu, ovde hoću novi rekord Partizan pobegao Zvezdi na "+10", odbrana titule sve bliža! Iz minuta u minut: Partizan - Javor 2:1, Novi Pazar - Crvena zvezda 0:0 Grant: Znam kako da "isparkiramo Javorov autobus" Delije ne idu u Novi Pazar zbog Velike subote
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Derbi da dočekamo u vrhu tabele

Izvor: RTS, 06.Okt.2012

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da želi da njegov tim zabeleži pobedu protiv Javora i u vrhu tabele dočeka večiti derbi sa Crvenom zvezdom. .."Odigrali smo dobru utakmicu u Kazanju, stekli neophodno iskustvo i nadam se da sa takvom psihologijom ulazimo u meč sa Javorom....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.