Uživo: Kragujevčani promašili gol šansu, Radnički - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 11.Maj.2013, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Kragujevčani promašili gol šansu, Radnički - Partizan 0:0

Fudbaleri Partizana gostuju Radničkom u Kragujevcu na stadionu "Čika Dača" u okviru 27. kola Jelen Superlige, a u prvom poluvremenu mreže su mirovale.

Vuk Rašović je na klupi crno-belih debitovao protiv niškog Radničkog pobedom u Humskoj od 3:1, a na prvom gostovanju izveo je sastav: Stojković, Pauljević, Miljković, Ivanov, Lazevski, Smiljanić, Ilić, Jojić, Lazar Marković, Šćepović i Mitrović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Novi trener Partizana pomalo je iznenadio odlukom da Miljković čini štoperski tandem sa Ivanovim.

Sa druge strane, trener Kragujevčana Dragoljub Bekvalac opredelio se za sledećih 11: Čančarević, Pavlović, Tintor, Otašević, Marić, Petrović, Petronijević, Fejsa, Beljić, Milošković i Spalević.

Glavni sudija meča je Dejan Santrač iz Pavliša, a dešavanja sa "Čika Dače" pratite uživo uz Blicsport.rs.

U prvih 20 minuta ništa značajnije se nije dogodilo, pa ako se neko uključio sredinom drugog poluvremena nije ništa propustio. Radnički je bio nešto bolji, a jedinu priliku je imao u 16. minutu kada je Beljić prihvatio loptu posle loše intervencije Stojkovića, ali je propustio da zatrese mrežu sa 10 metara.

Koliko je Partizan loše igrao govori i to da se Vuk Rašović već u 29. minutu odlučio za prvu izmenu. Očito je bio nezadovoljan kako je Pauljević pokrivio desnu stranu, pa ga uveo Vojislava Stanković koji je otišao na mesto štopera, Miljković na svoju poziciju desnog beka.

Tri minuta pre toga crno-beli su imali jedinu priliku, vrlo izglednu. Šćepović je povezao Mitrovića sa golom, ali je snažni napadač oklevao i dao dovoljno vremena Čančareviću da mu ukroti šut.

Mreže su mirovale do odlaska na odmor, a drugo poluvreme počelo je žestoko na obe strane. Opet se Mitrović našao u šansi i šutirao sa desne strane u golmana Radničkog, čiji su igrači tražili penal kada je Petronijević pao posle duela sa Stankovićem, ali nije to bilo za najstrožu kaznu.

Najbolja prilika na meču viđena je u 56. minutu kada su Kragujevčani imali kontru "dva na dva", Milošković je rešio sam sve da uradi i dva puta "zalomio" Stankovića koji je završio na zemlji, ostalo je samo da matira Stojkovića, a njegov udarac je ipak štoper Partizana uspeo da zakači dovoljno da lopta izađe u korner.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Saša Ilić zatresao mrežu Kragujevčana, Radnički - Partizan 0:1

Izvor: Blic, 11.Maj.2013

Fudbaleri Partizana gostuju Radničkom u Kragujevcu na stadionu "Čika Dača" u okviru 27. kola Jelen Superlige, a u prvom poluvremenu mreže su mirovale...Vuk Rašović je na klupi crno-belih debitovao protiv niškog Radničkog pobedom u Humskoj od 3:1, a na prvom gostovanju izveo je sastav: Stojković,...

Nastavak na Blic...

Saša Ilić odneo bodove iz Kragujevca, Stanković pocrveneo i preskače derbi!

Izvor: Blic, 11.Maj.2013

Fudbaleri Partizana osvojili su ceo plen na gostovanju u Kragujevcu, pošto su na stadionu "Čika Dača" savladali Radnički sa 1:0 u okviru 27. kola Jelen Superlige. Strelac jedinog gola bio je Saša Ilić u 65. minutu...Vuk Rašović je na klupi crno-belih debitovao protiv niškog Radničkog pobedom...

Nastavak na Blic...

Bekvalac: Ako je bio penal...

Izvor: B92, 11.Maj.2013

Trener kragujevačkog Radničkog Dragoljub Bekvalac uveren je da njegov tim neće ispasti iz Jelen Superlige, iako je u nezavidnom položaju tri kola pre kraja...Radnički je poražen od Partizana sa 1:0, a Bekvalac nije želeo da komentariše sporni momenat početkom drugog poluvrmena kada je njegov...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.