Bekvalac: Ako je bio penal...

Izvor: B92, 11.Maj.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekvalac: Ako je bio penal...

Trener kragujevačkog Radničkog Dragoljub Bekvalac uveren je da njegov tim neće ispasti iz Jelen Superlige, iako je u nezavidnom položaju tri kola pre kraja.

Radnički je poražen od Partizana sa 1:0, a Bekvalac nije želeo da komentariše sporni momenat početkom drugog poluvrmena kada je njegov tim tražio penal.

"Imali smo opterećenje, bila je teška utakmica. Pogledaću snimak, sada ne znam, ako je bio penal, sudiju bi trebalo isključiti iz sudijske organizacije. Radnički neće ispasti iz lige", rekao je Beklavac.

Bekvalac je mislio na duel Petronijevića i Stankovića početkom drugog poluvremena meča koji je rešio Saša Ilić golom u 69. minutu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekvalac: Ako je bio penal, sudiju isključiti iz fudbala

Izvor: Sportal.rs, 11.Maj.2013

Nijedan klub koji je predvodio Dragoljub Bekvalac do sada nije ispao iz Superlige, ali je njegov Radnički 1923 na veoma dobrom putu da napusti najviši rang.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.