Uživo: Crno-beli melju bez milosti, Partizan - Mega Vizura 70:48

Izvor: Blic, 09.Okt.2013, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli melju bez milosti, Partizan - Mega Vizura 70:48

Košarkaši Partizana dočekuju Mega Vizuru u drugom kolu ABA lige, a dešavanja sa meča iz Pionira možete pratiti uz Blicsport.rs.

Crno-beli su na startu regionalne lige igrački deklasirali Igokeu, što rezultat od 67:56 toliko ne pokazuje, dok je Mega kao domaćin u Smederevu poražena sa 72:62 od favorizovane Cedevite.

Trener srpskog i ABA prvaka Duško Vujošević se odlučio za petorku Vesterman, Milosavljević, Kinsi, Lovernj i Musli, dok se trener gostiju Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Milojević opredelio da susret počnu: Micić, Krstić, Dangubić, Radović i Varda.

Nakon što je Mega prva povela, Partizan nije iskoristio dve izgubljene lopte rivala, ali je uspeo da napravi seriju 10:0 koju su zaokružili Musli i Lovernj zakucavanjima. Crno-beli su sve do odlaska održali tu prednost i osam poena i okončali uvodnu četvrtinu sa 18:10.

Bogdanović je trojkom na startu druge deonice najavio da će prednost rasti, što je potvrdio Kinsi koji mu se pridružio u dalekometnoj paljbi za 24:10. Greške u napadu gostiju Partizan je kažnjavao lakim poenima iz brzih kontri, pa su poeni Muslija i pojačanja iz SAD doneli prednost od "+16" u 13. minutu - 28:12.

A onda je počela rapsodija u režiji Vujoševićevih pulena koji su bili neverovatno šuterski raspoloženi i skoro da nisu mogli da promaše. Ređale su se trojke Bogdanovića, Kinsija i Vestermana, koji je odbio nalet Mege kada je prišla na 28:36.

Francuski plej je prvo pogodio iza linije 6,75 metara, da bi Milosavljević nanizao pet poena, a Vesterman je prosto cepao mrežicu rivala, a trojka Kinsija je odvela Partizan na 50:31. Neverovatno raspoloženi organizator igre je uspeo da promaši tek uz zvuk sirene, pa se na poluvreme otišlo sa prednošću domaćina od 53:36.

Zašto je tolika razlika najbolje svedoči šut za tri poena pošto su crno-beli ubacili 10 puta iz 13 pokušaja, dok su za dva šutirali 11/18.

Rastrzana igra na obe strane obeležila je prvi deo treće četvrtine, pa je za četiri minuta viđeno isto toliko poena, a možda i potez utakmice izveo je Nemanja Dangubić kada je zakucao preko Lovernja za TV špice.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Crno-beli melju bez milosti, Partizan - Mega Vizura 74:48

Izvor: Blic, 09.Okt.2013

Košarkaši Partizana dočekuju Mega Vizuru u drugom kolu ABA lige, a dešavanja sa meča iz Pionira možete pratiti uz Blicsport.rs...Crno-beli su na startu regionalne lige igrački deklasirali Igokeu, što rezultat od 67:56 toliko ne pokazuje, dok je Mega kao domaćin u Smederevu poražena sa 72:62...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.