Sudija poništio gol Zemuna na intervenciju Grbića, crno-beli slavili!

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Feb.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija poništio gol Zemuna na intervenciju Grbića, crno-beli slavili!

Partizan je pobedio ekipu Zemuna sa 3:1 u prijateljskoj utakmici u sportskom centru Teleoptik.
(FOTO: FK Partizan)
Golove za Partizan postigli su Nikola Ninković u 25. minutu iz penala, Ibrahim Fofana u 74. i igrač Zemuna Bojbaša, koji je u 76. minutu zatresao sopstvenu mrežu.
Strelac jedinog pogotka za nekadašnjeg superligaša bio je Vukajlović u 59. minutu iz penala. Zemun je imao još jedan penal, ali ga nije realizovao – >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Aničić je pogodio stativu u 26. minutu, potom zatresao mrežu iz odbitka, ali je sudija Stojiljković prvo priznao, pa poništio taj pogodak, na intervenciju Petra Grbića, veziste crno-belih, što zaista i jeste po pravilima igre!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Šou: Sudija meča Partizan - Zemun nije znao pravila igre, crno-beli ga naučili!

Izvor: Blic, 25.Feb.2014

Fudbaleri Partizana su u prijateljskoj utakmici savladali sa 3:1 nekadašnjeg Superligaša a sada trećeligaša Zemun, a meč je obeležio nesvakidašnji detalj...Nakon što je Nikola Ninković doveo crno-bele u vođstvo u 25. minutu, u narednom je sudija Igor Stoilković dosudio jedanaesterac za Zemunce....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.