Sjajni Kruševljani, šok za šokom za Miloševićev Partizan! Mislili ste da su izvukli pouke u Hagu?

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Kruševljani, šok za šokom za Miloševićev Partizan! Mislili ste da su izvukli pouke u Hagu?

To je, jednostavno, Partizan ove sezone...

Još jedan Partizanov šokantan poraz!

Mnogi su verovali da greške koje su crno-beli pokazali u Hagu protiv AZ Alkmara u petom kolu Lige Evrope više nećeponavljati i da su fudbaleri Partizana ''izvukli pouke'', ali opet ništa od toga.

Večeras, u 19. kolu Linglong Superlige, Partizan je ponovo prokockao dva gola prednosti i na kraju su Kruševljani zasluženo stigli do velike pobede, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 0:2, do konačnih 3:2 za goste!

Posle ovakvog raspleta, Partizan za vodećom Zvezdom zaostaje čak 11 bodova razlike i pao je na četvrto mesto na tabeli.

Posle ovog meča biće priče i o sudijskim odlukama, pogotovo zbog one iz 13. minuta, kada je Suma postigao vodeći gol za Partizan, posle akcije sa Asanom i Sadikom. na kraju, Sadik šutira sa ivice kaznenog prostora, a zapravo asistira Sumi koji je bio iza golmana, a ispred jednog odbrambemog igrača Napretka, ali pomoćni sudija ništa nije signalizirao i gol je priznat - 1:0 za Partizan.

Napredak je potom imao dve odlične prilike, kada su Stojković, pa onda i Ostojić spasavali mrežu Partizana, a na drugoj strani Sadik je pogodio svoju prvu stativu na ovoj utakmici, da bi u 24. minutu Suma na asistenciju Miletića, pogodio iskosa sa desne strane za 2:0.

Miletić se tom prilikom povredio, verovatno je koleno u pitanju i odmah ga je zamenio Aleksandar Lutovac.

I onda, finiš prvog poluvremena, najava velikih problema za Partizan. Odlična akcija Kruševljana, Partizanovi štoperi izleteli u prazno na levu stranu, ostavljajući ogroman prostor Miljanu Vukadinoviću, koji u situaciji oči u oči sa Stojkovićem pogađa mrežu i smanjuje na 2:1.

U nastavku su se rešale nove šanse Partizana i novi promašaji, Sadik je uspeo još jednom da pogodi stativu, što je trenera Miloševića potpuno razbesnelo, pogotovo što je Sadik imao i slobodnog Sumu.

I vrlo brzo usldila je kazna posle kornera gostiju sa desne strane. Vukadinović je pokušao, tojković uz pomoć Asana i prečke odbija loptu, ali samo do Bjeloša, koji pogađa za remi - 2:2!

Međutim, pravi šok za Partizan je tek usledio, opet u poslednjim minutima utakmice, a režirao ga je Nikola Eskić - 2:3!

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrelo je za čistku u Partizanu?! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019

Neverovatno je šta se ovih dana dešava ekipi Partizana....Ovo nikako ne znači da Napredak nije zaslužio pobedu, naprotiv, Kruševljani su znali šta hoće, nisu klonuli ni posle diskutabilnog prvog, pa ni drugog Suminog gola, a onda do kraja meča uspeli su da potpuno preokrenu rezultat, za konačnih...

Nastavak na Sportske.net...

Milošević od Napretka do Napretka - blizu 50 mečeva, ali OVAJ rezultat još ne videsmo

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019

I to je pokazatelj fudbalskog opredeljenja trenera Partizana...Partizan je večeras ponovo uspeo da šokira svoje navijače, koji su posle haškog košmara i remija sa AZ Alkmarom (2:2), verovali da dugo ništa slično neće da vide od svog tima...Ali, već večeras, crno-beli su na svom terenu od 2:0...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.