Milošević od Napretka do Napretka - blizu 50 mečeva, ali OVAJ rezultat još ne videsmo

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.12.2019.
22:34
Izvor: Sportske.net

I to je pokazatelj fudbalskog opredeljenja trenera Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je večeras ponovo uspeo da šokira svoje navijače, koji su posle haškog košmara i remija sa AZ Alkmarom (2:2), verovali da dugo ništa slično neće da vide od svog tima.

Ali, već večeras, crno-beli su na svom terenu od 2:0 stigli do poraza od 2:3 u poslednjim sekundama utakmice sa kruševačkim Napretkom.

Posle meča, trener Partizana Savo Milošević je nagovestio i neke odlaske iz Humske, a pritom nije bežao ni od sopstvene odgovornosti, niti od mogućnosti daupravo on bude taj koji će prvi da ode.

Zanimljivo, Milošević je svoj debi na klupi Partizana imao baš protiv Napretka, 31. marta ove godine, ali u Kruševcu, gde su crno-beli poraženi sa 1:0, a večeras posle novog poraza od Kruševljana, on je progovorio io svom mogućem odlasku.

Od tog kruševačkog debija, Partizan je pod vođstvom Sava Miloševića odigrao blizu 50 utakmica, što takmičarskih, što prijateljskih, a ono što je posebno zanimljivo, crno-beli od tada još nijednom nisu odigrali bez golova, 0:0.

Dakle, ako gledate Miloševićeve crno-bele, možete gotovo da budete sigurni da će na njihovim mečevima biti golova, makar u jednoj, ako ne i u obe mreže.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 05.12.2019
14:23

Koliko god se trudim, ovog Savu nikako da razumijem, pa ovu selekciju nisam ja izvrsio vec ON. Zasto mu je problem reci da su Dinga i Brezancic bili nepotrebni, da Pesukic i Gligic nisu dobili ni sansu, da sa Tosicem i Asanom u startu imamo dva igraca manja, da je Stojkovic svojom nesigurnoscu metestazirao citavu obranu, da Sadik nije klasican spic...Mozda je odgovor u mudrim izrekama, a to su, TEZE JE PRIMITI SAVJET NEGO ODBITI POKLON i AKO SE DVA PUTA SPOTAKNES O ISTI KAMEN, NIJE KRIV KAMEN. PS. Nekim pojedincima citavu jesen oprasta seriju gluposti, a mladom Sehovicu jedini kiks uzeo za smrtni grijeh...

avatar
Born2Won der
Thursday, 05.12.2019
04:21

Savo molim te ostani, samo je potrebno da dovedes ozb defanzivce. Prodati Pavlovica u Monako i potpisati Rajkovica, Tosica bi isto bilo lepo negde uvaliti jer je u godinama i ne pravi veliku razliku na terenu a treba otvoriti prostor za omladince, narocito Filipa Stevanovica. Miletic da se vrati na svoju prirodnu poziciju i da se napokon dovedu dva igraca, po jedan na oba boka. Dolazi mladi golman mozda vec u Januaru i to je po meni strasan tim.. Imali bi zimsku pauzu da se to lepo zategne u svim linijama pa da naredne godine opet igramo LE ali bez ovih ispada a nakon te godine napasti titulu svim silama jer od 22/23 krece glupo pravilo gde samo sampion ide u kv. za LS a ostali po nekim konferencijama... Imamo veliki potencijal, ne donositi nagle odluke vruce glave nego dugorocni plan! Verujem u Savu! Napred PARTIZAN!

avatar
DjoleKG
Wednesday, 04.12.2019
23:57

Da hoće da napusti klupu to bi i uradio a ne bi nagoveštavao ...jednostavno nema obraza kao i uprava...ali meni je to ok😁

avatar
Südkurve München
Wednesday, 04.12.2019
23:36

Vidi se veliki napredak u igri Partizana