Milošević od Napretka do Napretka - blizu 50 mečeva, ali OVAJ rezultat još ne videsmo

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević od Napretka do Napretka - blizu 50 mečeva, ali OVAJ rezultat još ne videsmo

I to je pokazatelj fudbalskog opredeljenja trenera Partizana.

Partizan je večeras ponovo uspeo da šokira svoje navijače, koji su posle haškog košmara i remija sa AZ Alkmarom (2:2), verovali da dugo ništa slično neće da vide od svog tima.

Ali, već večeras, crno-beli su na svom terenu od 2:0 stigli do poraza od 2:3 u poslednjim sekundama utakmice sa kruševačkim Napretkom.

Posle meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener Partizana Savo Milošević je nagovestio i neke odlaske iz Humske, a pritom nije bežao ni od sopstvene odgovornosti, niti od mogućnosti daupravo on bude taj koji će prvi da ode.

Zanimljivo, Milošević je svoj debi na klupi Partizana imao baš protiv Napretka, 31. marta ove godine, ali u Kruševcu, gde su crno-beli poraženi sa 1:0, a večeras posle novog poraza od Kruševljana, on je progovorio io svom mogućem odlasku.

Od tog kruševačkog debija, Partizan je pod vođstvom Sava Miloševića odigrao blizu 50 utakmica, što takmičarskih, što prijateljskih, a ono što je posebno zanimljivo, crno-beli od tada još nijednom nisu odigrali bez golova, 0:0.

Dakle, ako gledate Miloševićeve crno-bele, možete gotovo da budete sigurni da će na njihovim mečevima biti golova, makar u jednoj, ako ne i u obe mreže.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.