Scena sa seoskih terena - Ovaj kiks će neko vreme progoniti Kljajića! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scena sa seoskih terena - Ovaj kiks će neko vreme progoniti Kljajića! (video)

Stara je izreka da su greške golmana najskuplje u fudbalu, a Filip Kljajić je danas napravio jednu iz kategorije početničkih.

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom kontrolnom meču na Kipru, a deo krivice za poraz snosi i golman crno-belih Filip Kljajić.

Partizanov čuvar mreže bio je na visini zadatka sve do 85. minuta ali je onda usledio neshvatljiv kiks usled nešto slabije koncentracije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Udarac sa više od trideset metara uputio je Dren Hodža, a Filip Kljajić je loše procenio let lopte i dozvolio da ona odskoči tačno ispred njegovih nogu.

Mora se reći da je lopta nezgodno odskočila ali je isto tako Kljajić morao ranije da "napadne" loptu i spreči situaciju do koje je došlo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Albanac napravio smešnim golmana Partizana (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2017

Jedan od krivaca za poraz Partizana od nemačkog četvrtolihgaša Ofenbah Kikersa (1:2), u prijateljskom meču odigranom na Kipru, bio je i golman Filip Kljajić, koji je u završnici meča početnički reagovao i primio gol koji je odlučio pobednika...Strelac gola u 87. Minutu bio je Albanac Dren Hodža,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.