Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA BRIGU PARTIZANA: Četvrtoligaš bolji od crno-belih

Fudbaleri Partizana poraženi su od ekipe Kikers Ofenbah, inače člana nemačke četvrte lige, rezultatom 2:1 u prvom pripremnom meču na Kipru.
Fudbaleri Partizana odigrali su verovatno jedan od najlošijih mečeva u ovoj sezoni. Prvo poluvreme bilo je veoma neubedljivo, a pred kraj prvog perioda Neofitos je doveo Nemce do prednosti, nakon što je pojačanje Partizana, Libijac El Munir skrivio jedanaesterac. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Youtube/DanasConferences)
Prednost je mogla da bude i ubedljivija, ali je Kljajić odbranio dva pokušaja nemačkog tima, a Partizan, sem šuteva sa distance Đuričkovića i Marjanovića, nije uradio ništa više.
U drugih 45 minuta, Partizan je pritisnuo, imao je par prilika, Đuričković je propustio veoma dobru šansu da iz blizine izjednači, a ni Jovanović nije uspeo da postigne gol iz izgledne situacije.
Usledile su nove šanse Beograđana, Leonardo, koji je zbog šamaranja protivnika dobio žuti karton tokom meča, je pogodio stativu, nakon čega je usledila kazna preko Drena Hodže, koji je postigao gol nakon velikog kiksa golmana Partizana.
Uspeo je Partizan da smanji na 2:1 preko Vladimria Đilasa tri minuta pre kraja, što je bio konačan rezultat meča.
(Youtube/DanasConferences)
Crno-beli drugu proveru imaju protiv Korone od 15 časova.
 
 
The post ZA BRIGU PARTIZANA: Četvrtoligaš bolji od crno-belih appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Scena sa seoskih terena - Ovaj kiks će neko vreme progoniti Kljajića! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017

Stara je izreka da su greške golmana najskuplje u fudbalu, a Filip Kljajić je danas napravio jednu iz kategorije početničkih...Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom kontrolnom meču na Kipru, a deo krivice za poraz snosi i golman crno-belih Filip Kljajić...Partizanov čuvar mreže bio je na visini...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.