Saša Obradović: Nema to veze sa navijačima, niti bih to sebi dozvolio

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 00:43

Saša Obradović: Nema to veze sa navijačima, niti bih to sebi dozvolio

Trener košarkaša Monaka Saša Obradović govorio posle poraza od Partizana.

Monako je u 12. kolu Evrolige izgubio od beogradskih crno-belih 89:85 u Štark areni posle produžetka, što mu je peti poraz u sezoni.

"Čestitam Partizanu, imali smo šansu takođe. Moramo ovo da zaboravimo i da se spremimo za narednu utakmicu. Zadovoljan sam, mislim da je bila prava plej-of utakmica. Nijanse su odlučivale. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan je pobedio, a mogli smo i mi. Bilo je različitog prilagođavanja tokom utakmice. Nije lako kontrolisati emocije u ovakvoj atmosferi, uključujući sve aktere, čak i sudije. Ne mogu da budem nezadovoljan", rekao je Obradović posle meča.

Da li je Evorliga izjednačenija nego prošle sezone?

"Sigurno je kompetitivnije nego prošle godine. Po mom mišljenju neće se znati ko će btii gde, osim Reala koji dominira. Mnogo toga zavisiti od duplih kola ,igrača, detalja... Uloga favorita koju imamo za plej-of je tu, moramo da je opravdamo u svakom narednom meču", rekao je trener Monaka.

Upitan je i o zvižducima navijača Partizana, koji su ga prošle sezone dočekali aplauzima, i gestikualciji na kraju meča.



"Nema to veze sa navijačima, niti bih to sebi dozvolio. To što je neko dočekan ovako ili onako, ja poštujem sve",
rekao je Saša Obradović.

Da li su treneri konsultovani kada je u pitanju uvođenje plej-ina?

"Niko me nije pitao, iskreno, vrlo je rizično na ovaj broj utakmica, veliki rizik za povredu igrača, a navijačima je verovatno zanimljivije", poručio je trener Monaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović zadovoljan, ali želi što pre da zaboravi Partizan!

Izvor: 24sedam.rs, 06.Dec.2023

Strateg Monaka istakao da njegov tim ne može da bude nezadovoljan posle poraza u produžetku od crno-belih

Nastavak na 24sedam.rs...

Naneli umalo da bude tragičar meča protiv Monaka: Hteo sam da fauliram Džejmsa, ali nisam uspeo

Izvor: Danas, 06.Dec.2023

Jedan od junaka utakmice u kojoj je Partizan u 12. kolu Evrolige pobedio Monako (89:85) bio je Džejms Naneli, koji je ubacio 23 poena.

Nastavak na Danas...

Trener Monaka Saša Obradović posle duela u Areni: Ne bih rekao da je pobedila bolja ekipa

Izvor: Danas, 06.Dec.2023

Trener Monaka Saša Obradović rekao je posle utakmice sa Partizanom, u kojoj je njegov tim izgubio sa 89:85 u 12. kolu Evrolige, da su detalji odlučivali pobednika.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.