Nova vest
Košarka

Utorak, 05.12.2023.

22:34

Saša Obradović: Nema to veze sa navijačima, niti bih to sebi dozvolio

Trener košarkaša Monaka Saša Obradović govorio posle poraza od Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Saša Obradović: Nema to veze sa navijačima, niti bih to sebi dozvolio
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Monako je u 12. kolu Evrolige izgubio od beogradskih crno-belih 89:85 u Štark areni posle produžetka, što mu je peti poraz u sezoni.

"Čestitam Partizanu, imali smo šansu takođe. Moramo ovo da zaboravimo i da se spremimo za narednu utakmicu. Zadovoljan sam, mislim da je bila prava plej-of utakmica. Nijanse su odlučivale. Partizan je pobedio, a mogli smo i mi. Bilo je različitog prilagođavanja tokom utakmice. Nije lako kontrolisati emocije u ovakvoj atmosferi, uključujući sve aktere, čak i sudije. Ne mogu da budem nezadovoljan", rekao je Obradović posle meča.

Da li je Evorliga izjednačenija nego prošle sezone?

"Sigurno je kompetitivnije nego prošle godine. Po mom mišljenju neće se znati ko će btii gde, osim Reala koji dominira. Mnogo toga zavisiti od duplih kola ,igrača, detalja... Uloga favorita koju imamo za plej-of je tu, moramo da je opravdamo u svakom narednom meču", rekao je trener Monaka.

Upitan je i o zvižducima navijača Partizana, koji su ga prošle sezone dočekali aplauzima, i gestikualciji na kraju meča.

"Nema to veze sa navijačima, niti bih to sebi dozvolio. To što je neko dočekan ovako ili onako, ja poštujem sve",
rekao je Saša Obradović.

Da li su treneri konsultovani kada je u pitanju uvođenje plej-ina?

"Niko me nije pitao, iskreno, vrlo je rizično na ovaj broj utakmica, veliki rizik za povredu igrača, a navijačima je verovatno zanimljivije", poručio je trener Monaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu