Saša Ilić: Biću trener Partizana, hoću da prenesem svoje znanje

Izvor: Blic, 30.Dec.2012, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić: Biću trener Partizana, hoću da prenesem svoje znanje

Ikona navijača Partizana Saša Ilić najavio je da će po okončanju igračke karijere zaploviti u trenerske vode, ali da neće napuštati tim iz Humske.

Kapiten crno-belih planira da deli lekcije na terenu još godinu i po dana, a onda da se preseli na klupu.

"Vidim sebe u Partizanu i kad okačim kopačke o klin. A kako vreme odmiče sve više me privlači trenerski zanat. Još kad znam da se na taj poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odlučilo dosta mojih nekadašnjih saigrača, poput Ivana Tomića, Mateje Kežmana, Milivoja Ćirkovića, Zorana Bate Mirkovića, prelomio sam da jednog dana i ja zaplovim vodama struke. Obećavam da ću završiti kurs za PROFI licencu i znanje stečeno u igračkim danima preneti budućim generacijama, naravno u mom Partizanu, nebitno da li u prvom timu ili mlađim kategorijama", najavio je 35-godišnji Ilić, a prenosi "Sportski žurnal".

Prekaljeni vezista je odigrao 603 utakmice u dresu Partizana i izbio na drugo mesto večne liste po broju mečeva, iza legendarnog Moce Vukotića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saša Ilić: Biću trener Partizana, to me privlači

Izvor: Press, 30.Dec.2012

Ilić će definitivno nositi dres "crno-belih" još godinu i dana a po završetku karijere sprema na selidbu sa terena na klupu...- Vidim sebe u Partizanu i kad okačim kopačke o klin. A kako vreme odmiče sve više me privlači trenerski zanat. Još kad znam da se na taj poziv odlučilo dosta mojih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.