SUPERLIGA Senzacionalni novajlija konačno poklekao, Čuka ne greši na Brdu

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA Senzacionalni novajlija konačno poklekao, Čuka ne greši na Brdu

Samo Partizan može da se pohvali da je neporažen u Superligi Srbije. Senzacionalni novajlija TSC iz Bačke Topole tek u 11. kolu je osetio gorčinu poraza. Četa Zoltana Saba je poklekla u Surdulici od Radnika sa 1:0. Jedini gol za tri boda tima sa juga Srbije delo je Makarića u 52. minutu iz jedanaesterca.
Kvota u kladionici MaxBet na igru DP2 (dupla pobeda) na meču Napredak – Crvena zvezda je 2.45. Utakmica se igra u nedelju od 16 časova u Kruševcu.
Čukarički >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je nepogrešiv na svom terenu. Na šest utakmica – isto toliko pobeda i samo jedan primljeni gol. Posle četiri minimalca na Banovom Brdu, izabranici Aleksandra Veselinovića su slavili protiv Javora sa 2:0. Najbolji akter meča bio je Ibrahim Ndiaje. Prvo je asistirao vezisti Kovaču u 13. minutu za vodeći gol “brđana” , da bi sve dileme oko pobednika Senegalac je rešio u 62. minutu, za sigurnih 2:0 Beograđana koji su na deobi prvog mesta sa Vojvodinom pre utakmica večitih rivala u nedelju.
Golom najboljeg strelca Stefana Mihajlovića Radnički je pobedio “fenjeraša” Mačvu u Šapcu sa 1:0, dok na Banjici nije bilo pobednika na meču Rad – Proleter. Novosađani su vodili golom Jovanovića, ali je Perendija u 58. minutu sa bele tačke doneo bod “građevinarima”.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
SUPERLIGA – 11. KOLO
Subota
Čukarički – Javor 2:0 (1:0)
(Kovač 13, Ndiaje 62)
Mačva – Radnički Niš 0:1 (0:0)
(c.k. Pejović 61 – Mihajlović 63)
Rad – Proleter NS 1:1 (0:1)
(Perendija 58 penal – Jovanović 22)
Radnik  – TSC Bačka Topola 1:0 (0:0)
(Makarić 52 penal)
Nedelja
15.00 Inđija – Mladost
16.00 Napredak – Crvena zvezda
18.00 Partizan – Voždovac
Petak
Vojvodina – Spartak Subotica 2:0 (2:0)
(Bojić 29, Nikolić 41)



The post SUPERLIGA Senzacionalni novajlija konačno poklekao, Čuka ne greši na Brdu appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.