Laktaši goreli zbog Partizana (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laktaši goreli zbog Partizana (VIDEO)

Košarkaši Partizana večeras u Laktašima protiv Igokee počinju novu sezonu u ABA ligi. I u klubu iz Republike Srpske znaju da će crno-beli imati veliku podršku na tom meču, uprkos tome što će biti gosti, na šta su upozorili u najavi duela.
Od 13:30 igraju Brajton – Totenhem, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.90.
Da Partizan ima verne navijače u Srpskoj potvrđeno je i pre početka >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << duela. Košarkašima su navijači priredili spektakularan doček u petak uveče, kada su doputovali u Laktaše.
Grupa pristalica crno-belih sačekala je autobus sa košarkašima i članovima stručnog štaba ekipe iz Beograda i pozdravila ih pesmom, skandiranjem, uz poneku upaljenu baklju.


The post Laktaši goreli zbog Partizana (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AUTOBUS SA KOŠARKAŠIMA PARTIZANA PRESRETNUT NA PUTU KA LAKTAŠIMA: Na ovakvo iznenađenje crno-beli nisu računali (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Okt.2019

Košarkaši Partizana naišli su na iznenađenje na putu ka Laktašima gde ih danas od 18 časova očekuje duel sa Igokeom u okviru ABA lige. 

Nastavak na Kurir...

SVE PRŠTI U LAKTAŠIMA: Ovaj Trinkijerijev ADUT nosi Partizan ka pobedi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019

Uzbuđenja na startu sezone na Jadranu...Košarkaši Partizana imaju prednost na poluvremenu protiv Igokee na startu nove abaligaške sezone od 43:38. Crno-beli igraju veoma raznovrsno i efikasno u napadu, a u drugoj četvrtini su popravili učinak u defanzivi i stigli do zalihe pred nastavak...U ekipi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.