Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Partizan u Humskoj, derbi na ‘Karađorđu’ i za kraj Liga šampiona

Danas nas, neuobičajeno za sredu, očekuje vrlo bogat sportski program na televiziji.

Vanredno kolo Superlige Srbije, 25. po redu, doneće nam danas nova uzbuđenja na domaćim terenima. Pre svega od 15:30h na stadionu Partizana između ‘Parnog valjka’ i gostujućeg Metalca. Taj meč biće prenošen na prvom programu TV ArenaSport.
Dva i po sata kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dakle od 18 časova, igraće se derbi kola u Superligi Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde. Meč koji će mnogi pomno pratiti biće prenošen takođe na prvom kanalu ove televizije.
Od 20:45h sledi pravo uzbuđenje, odnosno, dve revanš utakmice Lige šampiona. Kao što je to običaj sredom, na RTS1 će ići prenos utakmice Barselona – Pari Ser Žermen, gde će Katalonci juriti ogroman zaostatak od 4:0.
Na ArenaSport3 ćete moći da gledate meč između Borusije Dortmund i Benfike gde će Portugalci braniti minimalnu prednost od 1:0 iz prvog meča u Lisabonu. I taj meč igra se u (još uvek) tradicionalnom terminu za Ligu šampiona.
Ljubitelji španske Primere će od 18:45h moći da isprate meč između Deportiva i Betisa na trećem kanalu Sportkluba, dok će na istom programu od 21h fanovi engleske Premijer lige pratiti duel Mančester sitija i Stouka.

The post SPORT NA TV: Partizan u Humskoj, derbi na ‘Karađorđu’ i za kraj Liga šampiona appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.