Zvezda gostuje u Novom Sadu, Partizan dočekuje Metalac

Izvor: RTS, 07.Mar.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda gostuje u Novom Sadu, Partizan dočekuje Metalac

Utakmicama 25. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde u derbiju kola gostuju kod Vojvodine, dok Partizan dočekuje Metalac. Utakmice se igraju u sredu, a prve počinju od 14 časova.

Fudbaleri Partizana i Zvezde u duele protiv Metalca, odnosno Vojvodine ulaze posle 153. "večitog" derbija i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biće zanimljivo videti da li je na izabranike Marka Nikolića i Miodraga Božovića taj meč ostavio trag.
Crno-beli dočekuju Metalac posle dve pobede i jednog remija na početku prolećnog dela domaćeg šampionata. Ekipa iz Humske je druga na tabeli sa 55 bodova, odnosno ima šest manje od prvoplasirane Zvezde, a jedan više od Vojvodine, koja je na trećoj poziciji.
Metalac je u prvom meču prolećnog dela odigrao nerešeno s Novim Pazarom, potom je slavio protiv Radnika, da bi u prethodnom kolu izgubio od Bačke.
Ekipa iz Gornjeg Milanovca sa 26 osvojenih bodova trenutno zauzima 11. mesto na tabeli.
Utakmica Partizan – Metalac igra se sutra od 15.30.
Od 18.00 je programu je derbi meč 25. kola gde se u Novom Sadu sastaju Vojvodina i Crvena zvezda.
Vojvodina je u prva tri prolećna prvenstvena kola imala stopostotan učinak, a u predstojeći duel ulazi kao trećeplasirana ekipa sa 54 osvojena boda.
Crveno-beli iz Beograda ove godine imaju skor od dve pobede i jednog remija i prvi su na tabeli sa 61 bodom.
Od 14.00 na programu su mečevi Novi Pazar – Voždovac, Bačka – Mladost i Spartak – Napredak, dok se od 18.00 sastaju Čukarički – Rad, Javor – Borac i Radnik – Radnički Niš.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL: Zvezda igra za Grofa, Metalac u Humskoj

Izvor: B92, 07.Mar.2017

Utakmicama 25. kola u sredu se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije, Crvena zvezda u derbiju runde gostuju Vojvodini, dok Partizan dočekuje Metalac.

Nastavak na B92...

SPORT NA TV: Partizan u Humskoj, derbi na ‘Karađorđu’ i za kraj Liga šampiona

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017, 09:47

Danas nas, neuobičajeno za sredu, očekuje vrlo bogat sportski program na televiziji.. . Vanredno kolo Superlige Srbije, 25. po redu, doneće nam danas nova uzbuđenja na domaćim terenima. Pre svega od 15:30h na stadionu Partizana između ‘Parnog valjka’ i gostujućeg Metalca. Taj meč biće prenošen...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.