Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAS ZA KK PARTIZAN: Fener unosi novac u crno-bele, Vujoševića menja Obradovićev kum

Košarkaški klub Partizan pao je na najniže grane, u klubu su u toku nezaustavljive promene, a klub je već napustio dugogodišnji predsednik Predrag Danilović.
 

Ipak, kako prenosi Blic, slamka spasa stiže u (pred)poslednji čas.
Navodno, turski gigant Fenerabahče rešio je da uplovi u košarkašku sekciju sportskog društva iz Humske
Kako se spekuliše, predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kluba iz Istanbula Aziz Jildirim dolazi u Beograd kako bi dogovorio saradnju sa KK Partizan, koja podrazumeva i promenu trenera.
Iako se do sada šuškalo kako će Jildirim doći kako bi ugovorio kupovinu Živkovića i Šaponjića, funkcioner turskog giganta dolazi zbog razgovora o košarkaškom klubu.
Prema pisanju Blica, Jildimir namerava da unese novac u Partizan i napravi respektabilan košarkaški tim.
Crno-beli su u ogromnim finanasijskim teškoćama, ostali su nedavno i bez prvog čoveka Predraga Danilovića, dok šef struke Duško Vujošević može da računa samo na mlade snage.
Ali, u slučaju ulaska Turaka u klub sve bi se promenilo. Trener bi, kako piše pomenuti list, bio Vladimir Androić, asistent i kum trenera Fenera Željka Obradovića
The post SPAS ZA KK PARTIZAN: Fener unosi novac u crno-bele, Vujoševića menja Obradovićev kum appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAZNAJEMO Fener ulazi u KK Partizan!

Izvor: Blic, 03.Sep.2015

Predsednik sportskog društva Fenerbahčea Aziza Jildirim dolazi u Beograd da se dogovori o saradnji sa KK Partizan...Jildirim će stići u Srbiju da bi se dogovorio kako da uloži novac i napravi respektabilan tim. Košarkaški klub Partizan trenutno je u velikim problemima i dugovima, pa se između...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.