Turci ulažu u Partizan? Otkud to?

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci ulažu u Partizan? Otkud to?

Predsednik Fenerbahčea Azis Jildirim dolazi u Beograd kako bi u Partizan uložio novac i izvukao ga iz krize, objavio je nedavno "Blic". NETAČNO!

Više relevantnih strana demantovalo je ovu informaciju.

- Prvi pzut čujem za tako nešto, zaista nisam upoznat sa takvom opcijom. Ne bih dalje komentarisao, koncentrisani smo na zakazivanje naredne Skupštine u što kraćem vremenskom roku - rekao je sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << direktor crno-belih Dragan Todorić za dnevni list "Danas".

Isti izvor želeo je do kraja da proveri ovu informaciju, te je za komentar zamolio i trenera Fenera Željka Obradovića.

- Prvi put čujem za tako nešto. Da postoji takva mogućnost sigurno bih prvi saznao od ljudi iz kluba. Reći ću samo da to nema veze sa istinom, dalji komentar je suvišan - jasan je najbolji srpski stručnjak svih vremena.

Buva!

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.