Izvor: JUGpress.com, 13.Maj.2024, 22:04

„Kamenčići kaleidoskopa” u Gradsom parku od srede

VRANJE
Po peti put održaće se Dečija likovna kolonija „Kamenčići kaleidoskopa“. Mladi stvaraoci likovne radionice Narodnog univerziteta će se družiti i raditi sa gostima kolonije, učenicima iz Trstenika u Gradskom parku u Vranju od srede 15. maja do subote, 18. maja.
Polaznici će ove godine raditi sa uljanim i akrilnim bojama na lesonitu, a tema je slobodna. Dugogodišnja mentorka ove likovne kolonije je akademska slikarka Vesna Marinković Stanković.
Polaznici kolonije sa vršnjacima iz Vranja će obići kulturno-istorijske znamenitosti grada i biti gosti na otvaranju tradicionalne 27. izložbe polaznika Likovne radionice...
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.