(SASTAVI) NOVAJLIJA OD PRVOG MINUTA: Stanojević ide na pobedu protiv Kiprana, ova postava to nagoveštava

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 19:46

(SASTAVI) NOVAJLIJA OD PRVOG MINUTA: Stanojević ide na pobedu protiv Kiprana, ova postava to nagoveštava

Meč se igra od 21 čas.

Fudbaleri Partizana od 21 čas gostuju na Kipru ekipi Anortozisa u utakmici prvog kola premijernog izdanja Lige Konferencija.

Posle uspešnog ciklusa kvalifikacija, i poslednje preskočene prepreke, portugalske Santa Klare, crno-bele očekuje grupna faza novog takmičenja pod okriljem UEFA.

Žreb je izabranike Aleksandra Stanojevića smestio u grupu B, gde će pored kiparskog predstavnika, tu igrati još belgijski Gent, i estonska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Flora.

Kiprani su u baražu bili bolji od izraelskog Hapoela Ber Ševe, i to prilično ubedljivo u oba meča.  Beogradski tim na ostrvo na jugu Evrope stiže oslabljen, neigranjem Sejdube Sume, Nemanje Miletića, kao i Danila Pantića.

Trener Aleksandar Stanojević je od prvog minuta odlučio da podari šansu novajliji Menigu. On se odlučio za ovaj tim:

Popović - Miljković, Saničanin, Vujačić, Obradović - Šćekić, Zdjelar, Natho - Marković, Menig, Rikardo

Anortozis nastupa u narednom sastavu:

Lorija - Korea, Aradžuri, Risvanis - Hušbauer, Popović, Artimatas, Koreia - Kristodolopulos, Varda, Rusijas
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KIPRANI NISU TAJ NIVO: Partizan pobedio Anortozis, Menig stigao do prvenca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021

Prvi bodovi u novom takmičenju...Fudbaleri Partizana pobedom su startovali takmičenje u Ligi konferencija pošto su u Nikoziji savladali Anortozis sa 2:0 (1:0) golovima Meniga koji je stigao do prvenca u dresu crno-belih i Rikarda...Ofanzivno je od starta krenuo Partizan, a prvu priliku imao je Miljković...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.