Izvor: RTS, 16.Sep.2021, 07:01

Partizan gost Anortozisa u Ligi konferencija (21.00 RTS1)

Fudbaleri Partizana gosti su Anortozisa na Kipru u prvom kolu grupne faze Lige konferencija. Utakmica počinje u 21 čas uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.
Tim Partizana je na duel doputovao bez važna tri igrača Sejduba Sume, Danila Pantića i defanzivca Nemanje Miletića, ali trener Aleksandar Stanojević >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u izjavama pred meč istakao da ih čeka duel sa vrlo iskusnom i jakom ekipom.

Strateg Partizana ipak očekuje da će njegov tim dati maksimum i uspešno startovati u prvom kolu grupne faze Lige konferencija.
Utakmica Anortozisa i Partizana u Nikoziji počinje u 21 čas uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda domaćin Bragi u Ligi Evrope (18.40 RTS1)

Izvor: RTS, 16.Sep.2021

Fudbaleri Crvene zvezde domaćini su ekipi Brage u prvom kolu grupne faze Lige Evrope. Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 18.45 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem...

Nastavak na RTS...

Partizan već vidi proleće! VIDEO

Izvor: B92, 16.Sep.2021

Fudbaleri Partizana savladali su Anortozis u Nikoziji rezultatom 2:0 (1:0) u prvom kolu grupe B Lige konferencija...Crno-beli su tako u gostima zadali ozbiljan udarac direktnom konkurentu za prolaz u nokaut fazu i imaju "autoput" ka proleću u Evropi...Ono što raduje navijače "parnog valjka" je i prvenac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.