Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA BELE TAČKE: Mihajlović zaslužio, Božinov realizovao penal (VIDEO)

Partizan već od šestog minuta duela protiv Mladosti iz Lučana ima prednost od 1:0 i to golom valerija Božinova sa bele tačke.

Za 14. gol bugarskog internacionalca ponovo je najzaslućniji bio Nemanja Mihajlović koji je prošao po levoj strani posle dodavanja Nebojše Kosovića, startovao je Šatara, po mišljenju sudije nepropisno.

(Izvor: Youtube/Moja SporTV)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan poveo iz penala! Da li Božinov i za ovo plaća 500 evra? (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2016

Rano vođstvo Partizana danas u Humskoj protiv Mladosti iz Lučana...Praktično prvi ozbiljniji napad Partizana je rezultirao i vodećim pogotkom...Nemanja Mihajlović je u svom stilu probio po levoj strani, oboren je na ulasku u kazneni prostor i za sudiju Vasića nije bilo dileme - jedanaesterac za...

Nastavak na Sportske.net...

‘DOPPEL PAK’: Božinov duplirao prednost Partizana, 500 evra ide… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2016

Fudbaleri Partizana na poluvreme duela sa Mladošću odneli su dva gola prednosti pošto je Valeri Božinov u samoj završnici postigao i drugi gol.. . Ovog puta je pogodak pao iz igre odnosno posle akcije mladog Golubovića i Evertona Luiza koji je Bugarina spojio sa golom te ovom nije bilo teško da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.