Rikardo Gomeš ili Leonardo? Napadač Partizana će imati ekstra motiv da postigne gol na Marakani!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardo Gomeš ili Leonardo? Napadač Partizana će imati ekstra motiv da postigne gol na ''Marakani''!

Time bi krunisao odličnu sezonu u dresu Partizana, ali ne samo to.

Najefikasniji fudbaler Partizana u ovoj sezoni je reprezentativac Zelenortskih Ostrva Rikardo Gomeš.

On je ove sezone na 48 utakmica postigao 26 golova, uz 4 asistencije. Od toga, četiri gola je postigao u kvalifikacijama za Ligu Evrope na osam odigranih mečeva prošlog leta.

Do kraja sezone ostala je još jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmica, finale Kupa u četvrtak na ''Marakani'' protiv Crvene zvezde, a ako Rikardo Gomeš ponovo savlada Borjana, postaće najefikasniji Partizanov stranac u jednoj sezoni!

Za sada, izjednačen je sa Brazilcem Leonardom, koji je, uz Đurđevića, bio najefikasniji u Partizanovoj šampionskoj sezoni 2016/17: 38 utakmica, 26 golova, 8 asistencija, ali samo na domaćoj sceni, bez nastupa u Evropi.

Očigledno, Leonardo ima bolji procenat efikasnosti u odnosu na Rikarda, jer je do 26 golova stigao kroz manji broj utakmica, ali bi aktuelni napadač Partizana mogao u četvrtak da ga pretekne po broju postignutih golova.

A kada već pominjemo Leonarda, treba reći da on blista i ove sezone. U dresu Al Vahde je odigrao 24 utakmice, postigao 19 golova, uz 10 asistencija.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.