Dodatni motiv, crveno-bele čekaju premije ako osvoje Kup

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodatni motiv, crveno-bele čekaju premije ako osvoje Kup

Šampion Srbije nagradiće igrače ukoliko u četvrtak savladaju Partizan i osvoje trofej u Kupu Srbije.

Međusobni okršaj Partizana i Crvene zvezde za trofej Kupa Srbije predstavlja najbolje moguće finale sezone na izmaku.

"Večiti" će u četvrtak odmeriti snage na stadionu "Rajko Mitić" u finalu najmasovnijeg takmičenja u kojem je Partizan gazdovao od raspada Srbije i Crne Gore.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Crno-beli su od osamostaljenja Srbije igrali sedam finala i osvojili šest trofeja, dok Zvezda nije donela pehar Kupa na "Marakanu" od 2012. godine i finala sa Borcem u Kruševcu.

Zbog toga su u klubu iz Ljutice Bogdana posebno motivisani da se ove godine uzme "dupla kruna", pa je i igračima obećan dodatni bonus ako osvoje trofej, piše "Telegraf".

Svaki fudbaler Crvene zvezde koji bude učestvovao u eventualnom osvajanju trofeja u Kupu Srbije biće nagrađen sa 20.000 evra i to će svakako predstavljati dodatnu motivaciju za izabranike Vladana Milojevića.

Na pomenutu premiju mogu da računaju oni koji budu upisali svih šest nastupa u ovosezonskom izdanju Kupa, a visinu premije kod ostalih igrača diktiraće minutaža.

Finale Kupa Srbije za sezonu 2018/19 na programu je u četvrtak od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na "Čairu" navijaju za Zvezdu

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019

Razumljivo, Radničkom je u interesu sa crveno-beli osvoje Kup Srbije...Sutra će u Beogradu biti odigrano finale Kupa Srbije koje će 240 kilometara južnije biti ispraćeno sa posebnom pažnjom...Crvena zvezda u četvrtak igra za "duplu krunu", a Partizan za trofej i povlasticu koja sa njim dolazi...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda za duplu krunu, Partizan za Ilića i spas sezone

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2019, 07:56

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaju se večeras u finalu Kupa Srbije, gdje će crveno-bijeli pokušati da osvoje duplu krunu posle 12 godina, a crno-bijeli četvrti trofej u nizu za spas sezone i savršen oproštaj kapitena Saše Ilića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ofanziva Partizana

Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2019

Nekad je gol bio Partizanova opsesija na stadionu „Rajko Mitić“, danas je potreba i realnost. Crno-beli su dosta propatili tokom sezone, izgubili poverenje navijača i javnosti, pali čak na treće mesto superligaške tabele, mučili se u realizaciji, međutim, dosta toga bi mogli da ponište samo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.