Rapsodija Partizana u Trentu

Izvor: RTS, 15.Jan.2020, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rapsodija Partizana u Trentu

Košarkaši Partizana igraju protiv Trenta u Italiji meč drugog kola Grupe E druge faze Evrokupa. Tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
20.27 – Raste prednost Partizana, koji na sredini poslednje četvrtine vodi 73:49. Svoj debi u crno-belom dresu zabeležio je i poslednje pojačanje kluba Džejms Majkl Makadu.
20.17 – Posle tri četvrtine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan vodi 61:40.
Nešto slabija ofanzivna deonica za crno-bele, ali u odbrani stvari i dalje funkcionišu bez greške.
Janković i Tomas su stigli do devet poena, Zagorac i Pejdž i dalje na 11. Blekmon i Mijan postigli su po sedam u ekipi Trenta.
20.09 – Malo poena na početku treće deonice, Partizan održava prednost 54:35.
20.01 – Nastavljen je meč.
19.46 – Poluvreme, Partizan vodi 47:28.
Odlična igra crno-beli u prvom poluvremenu utakmice u Trentu. Odbrana funkcioniše perfektno, sa puno preuzimanja i na ivici faula. Partizan ima i odlične procente šuta (77% za dva, 57% za tri).
Zagorac i Pejdž su najefikasniji na meču sa po 11 poena, Tomas je postigao sedam, Birčević pet. U timu Trenta Noks je postigao pet, a Đentile, Blekmon i Kraft po četiri.
19.41 – Minut pre kraja druge četvrtine, Partizan ima maksimalnu prednost – 47:26.
Markus Pejdž je ušao u seriju pogodaka, dok Trento do poena uglavnom dolazi sa linije za slobodna bacanja.
19.27 – Održavaju crno-beli prednost iz prve četvrtine, vode 33:19.
19.19 – Posle prve četvrtine, Partizan vodi 24:12.
U poztpunosti crno-beli drže kontrolu igre u svojim rukama. Trento teškom mukom dolazi do poena, na drugoj strani igra je vrlo tečna, uz odlične procente šuta.
Zagorac je postigao sedam, Pejdž šest poena, u ekipi Trenta Đentile i Noks imaju po četiri.
19.08 – Odličan početak meča za crno-bele. Partizan posle pet minuta vodi sa 16:8, trener domaćin prinuđen je da zatraži prvi tajm-aut.
Partizan je promašio samo prvi šut na meču, posle toga pogođeno je pet dvojki i dve trojke. 
Po pet poena postigli su Zagorac i Tomas, na drugoj strani najefikasniji Đentile sa četiri poena.
19.02 – Počeo je meč u Italiji. Prva petorka Partizana: Volden, Jaramaz, Zagorac, Tomas i Janković.
18.56 – U toku je predstavljanje igrača dve ekipe u Areni u Trentu.

Nakon ubedljive pobede nad Virtusom u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa, crno-bele očekuje novi duel protiv italijanskog tima. Ovog puta, Partizan će na gostujućem terenu igrati protiv Trenta.
Ekipu Andree Trinkijerija ne očekuje nimalo lak zadatak, pošto je Trento već godinama neugodan rival, koji igra atipičnu košarku.
Okosnicu tima čine poznati igrači, pre svega Alesandro Đentile i američki plej Aron Kraft, a tu je i vrlo nezgodni Davide Paskolo.
U prvom kolu druge faze italijanski tim je tesno poražen od Darušafake - 73:69.
Susret u Trentu igra se od 19 časova, uz tekstualni komentar na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peh za Partizan pred meč sa Trentom! Ali, ima i jedna dobra vest!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020

Crno-beli i oslabljeni i pojačani u isto vreme?..Košarkaši Partizana večeras od 19 časova igraju meč drugog kola Top 16 faze Evrokupa protiv Trenta u Italiji...Međutim, crno-beli neće biti kompletni...Kako javlja novinar Vladan Tegeltija sa lica mesta na svom Instagram nalogu, trener Andrea Trinkijeri...

Nastavak na Sportske.net...

Poluvreme - ''Parni valjak'' melje, ali stvarno! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020

Odlična igra Partizana u najvećem delu prvog poluvremena...Osokoljen pobedama nad Virtusom i Cedevita Olimpijom, Partizan je stigao u Italiju, gde večeras vodi borbu sa Trentom u drugom kolu Top 16 faze Evrokupa...Visok nivo samopouzdanja u ekipi Partizana bio je primetan od samog početka meča,...

Nastavak na Sportske.net...

Partizan sve moćniji, Mekadu odmah počeo da oduševljava!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020

Lakše nego što se očekivalo, Partizan je uspeo da trijumfuje na gostovanju u Italiji. Sada se već mnogo bolje vidi četvrtfinale Evrokupa!..Posle startne pobede nad Virtusom u Beogradu (99-81), košarkaši Partizana su večeras održali lekciju još jednom italijanskom predstavniku u Grupi E Top...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.