Poluvreme - Parni valjak melje, ali stvarno! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - ''Parni valjak'' melje, ali stvarno! (foto)

Odlična igra Partizana u najvećem delu prvog poluvremena.

Osokoljen pobedama nad Virtusom i Cedevita Olimpijom, Partizan je stigao u Italiju, gde večeras vodi borbu sa Trentom u drugom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Visok nivo samopouzdanja u ekipi Partizana bio je primetan od samog početka meča, crno-beli su stekli početnu prednost koju su potom lagano uvećavali, kontrolišući dešavanja na parketu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Posle 20 minuta igre Partizan vodi sa 47:28 i na dobrom je putu da zabeleži novu pobedu u Top 16 fazi takmičenja.

Veoma raspoloženi večeras su i Rade Zagorac (11 poena, bez promašaja iz igre), Markus Pejdž (11), Rašon Tomas (7), a navijače je posebno oduševilo to što je i na ovoj utakmici priliku da zaigra dobio mladi Uroš Trifunović, koji je iz prvog pokušaja uspeo da pogodi i jednu trojku.

Kad već pominjemo navijače, Partizan u dvorani ima veliku podršku veće grupe svojih pristalica koja dominira na tribinama.

Ono što se još uvek čeka jeste ulazak najnovijeg pojačanja Džejmsa Mekadua.

-

Trifunoooovic!!!! Bravo za trinkijerija! #partizan

— mn (@Marko_Nisavic) January 15, 2020
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Razbijanje! Partizan strpao Trento u džep za veliki brejk, oseća se miris četvrtfinala

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2020

Virtus - Cedevita - Trento! Kakve tri pobede je vezao Partizan! Parni valjak radi ono što mu je u opisu posla. Melje na svim frontovima. Večeras mu je na put stao Trento, a Partizan je protivnika stavio u džep rezultatom 83:58 i tako napravio jako važan brejk! Sa ovom pobedom je Partizan odrškrinuo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.